Besplatan prevoz za penzionere!

Grad Sremska Mitrovica i ove godine obezbedio je besplatne pokazne karte za gradski i prigradski prevoz svojim najstarijim sugrađanima.

Prema rečima vrišioca dužnosti načelinka Uprave za saobraćaj, komunalne i inspekcijske poslove Vitomira Obrenčevića, pravo na besplatan prevoz imaju svi penzioneri, kao i lica starija od 65 godina.

– Treću godinu zaredom lokalna samouprava vodi brigu o svojim najstarijim sugrađanima, pa je s tim u vezi Uprava za saobraćaj, komunalne i inspekcijske poslove početkom januara donela odluku kojom se penzioneri i lica starija od 65 godina oslobađaju od obaveze plaćanja karte za gradski i prigradski prevoz u svim zonama na teritoriji Sremske Mitrovice. Ovo pravo lica ostvaruju direktno kod prevoznika “Sirmiumbus” gde u vremenskom period od 05:00 do 07:00 i od 13:00 do 15:00 časova mogu dobiti i sve dodatne informacije – reči su Obrenčevića.

Kako je dodao prethodne dve godine mogućnost besplatnog korišćenja prevoza iskoristio je veliki broj najstarijih sugrađana.

Podelite na društvenim mrežama

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *