Crveni krst Pećinci organizovao podelu odeće za najugroženije!

Crveni krst Pećinci organizovao je u petak 22. oktobra, u Šimanovcima, u saradnji sa Udruženjem žena „Šimanovčanke“, podelu korišćene odeće i obuće za socijalno ugruženu kategoriju stanovništva.

Кako je rekla Gordana Кonjević, sekretar pećinačkog CК, saradnja sa šimanovačkim udruženjem žena je sada već dugogodišnja, a odeća i obuća koju prikupe članice ovog udruženja uvek pronađe put do njihovih korisnika.

„Zaista već dugi niz godina imamo odličnu saradnju sa šimanovačkim udruženjem, a njihove članice su redovno donosile u naše prostorije polovnu odeću i obuću, koja je uvek bila više nego dorodošla. Međutim, zbog pandemije, podela u našim prostorijama je odložena do nekog bezbednijeg vremena. Ipak, to nije sprečilo Šimanovčanke da nastave da prikupljaju korišćenu garderobu, pa smo u skladu sa epidemiološkom situacijom akciju podele organizovali u njihovim prostorijama, uz sve mere opreza“ – rekla je Кonjević i dodala da će nakon ove podele biti organizovana još jedna tokom novembra u prostorijama UŽ „Šimanovčanke“.

pecinci.org

Podelite na društvenim mrežama

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *