Doktor Tiodorović: NEMA ŠANSE za organizovani doček

Prof. dr Branislav Tiodorović, član kriznog štaba kaže da nema šanse da građani Srbije novu, 2021. godinu, dočekaju u kafani ili da to bude na bilo koji način organizovani doček!

„Mislim da ne postoji šansa da ugostiteljski objekti rade za doček Nove godine. Građani Srbije da dočekaju Novu godinu u kafani, ove godine neće biti! Neće biti organizovanog dočeka ni u hotelima ni na bilo kom drugom mestu. Novu godinu, kao i Božić, treba dočekati u kući, u krugu najbliže porodice. Medicinski deo kriznog štaba je protiv toga i uvereni smo da će svi u Kriznom štabu to podržati„, kaže Tiodorović i dodaje:

„Verovatno će ugostiteljski objekti raditi 31. decembra do 20 sati, a 1. januara će sve u Srbiji biti zatvoreno. Drugog januara će raditi samo prodavnice prehrambenih proizvoda i dostava hrana, kao i apoteke i pumpe u delu za točenje goriva„, kaže Tiodorović i napominje da će ovog vikenda sve raditi do 20 sati – i ugostiteljski objekti i tržni centri kako bi se produžetkom radnog vremena smanjile gužve.

Dr Tiodorović ističe i da će u januaru stići više od 50.000 doza Fajzerovih vakcina i da očekuje da će tada početi i vakcinacija zdravstvenih radnika.

(Mondo/Kurir)

Podelite na društvenim mrežama

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.