Gradonačelnica posetila mobilne punktove u Fruškogorju!

Prilikom obilaska punktova za imunizaciju građana protiv kovida 19 u Fruškogorju, gradonačelnica Svetlana Milovanović istakla je da je naš grad prvi u Vojvodini po procentu vakcinisanih i peti u Srbiji po broju vakcinisanih iznad 60 godina.

Mobilni punktovi za imunizaciju danas su u Manđelosu i Ležimiru, a posle 15 sati u Šišatovcu. Organizovani su tako da građani mogu da se vakcinišu protiv kovida 19 u svom mestu, lako i brzo, rekla je gradonačelnica Svetlana Milovanović i komandant Gradskog štaba za vanredne situacije prilikom obilska ekipa u Manđelosu i Ležimiru.

Mobilni vakcinalni punktovi organizovani su tako da građani mogu da se vakcinišu u svom mestu, na više lokacija, lako i brzo, bez prethodnih prijava. Cilj mobilnih punktova je da se omogući da vakcina bude svima dostupna, kaže gradonačelnica Milovanović. Punktovi su u Manđelosu kod mesne zajednice i u Ležimiru kod crkve, a posle 15 sati biće u Šišatovcu kod mesne zajednice.

Mobilne vakcinalne ekipa biće i sutra u Fruškogorju. U nedelju 4. aprila biće u Grgurevcima u centru kod krsta i u Šuljmu kod prodavnice „Divna”, od 9 do 15 sati.

Podelite na društvenim mrežama

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.