Memorijalni turnir u Šimanovcima!

Posle jedanaest takmičarskih dana, „spuštena je zavesa“ na 3. Memorijalni turnir u futsalu „Peđa Gajić“ u Šimanovcima. Završnog dana, najpre je odigrana utakmica za 3. mesto: Hurricane – Klinci 2:1 (Kitanov 1, Kostić 1 – Jelić). U finalnom meču, Viktor mob je bio uspešniji od Soccera 3:2 (Đurić 2, Inajetović 1 – Knežević 1, Lazić 1). Najbolji strelac turnira bio je Aleksandar Tomić (Soccer) sa 9 postignuta golova, dok su za najboljeg igrača i golmana proglašeni Nikola Rnić (Soccer), odnosno Stevan Ljubić (Hurricane).

Najbolje ekipe i pojedinci nagrađeni su peharima i plaketama, uz novčane nagrade: Viktor mob – 200.000 dinara, Soccer – 90.000, a Hurricane – 50.000 dinara. Nagradu za ferplej dobila je ekipa Deč.

Organizatori su, pre finalne utakmice, organizovali „pravu brazilsku atmosferu“, a zapaženi nastup imali su i članovi Moto kluba „Ortodox“ iz Šimanovaca.

– Prvi utisci su, zaista, fenomenalni – ne krije zadovoljstvo Andreja Radosavljević, predsednik Organizacionog odbora – Gledaoci su prepoznalinašu ideju i napore da na najbolji način predstavimo futsal kao sport. Imali su priliku da „na delu“ vide, između ostalog, mnoge bivše i sadašnje reprezentativce. Ono što je, ipak, najvažnije je da smo prikupili značajna novčana sredstva, koje ćemo usmeriti na pravu adresu. Koja je suma u pitanju, znaćemo za dan – dva, kada se svedu svi računi. Još jednom se zahvaljujemo opštini Pećinci, mesnoj zajednici Pećinci i svima ostalima, koji su na bilo koji način pomogli organizaciju memorijalnog turnira.

Zahvaljujući mladim sportskim pregaocima iz Šimanovaca, sećanje na Peđu Gajića ne bledi!

Podelite na društvenim mrežama

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *