Memorijalni turnir u Šimanovcima!

Posle jedanaest takmičarskih dana, „spuštena je zavesa“ na 3. Memorijalni turnir u futsalu „Peđa Gajić“ u Šimanovcima. Završnog dana, najpre je odigrana utakmica za 3. mesto: Hurricane – Klinci 2:1 (Kitanov 1, Kostić 1 – Jelić). U finalnom meču, Viktor mob je bio uspešniji od Soccera 3:2 (Đurić 2, Inajetović 1 – Knežević 1, Lazić 1). Najbolji strelac turnira bio je Aleksandar Tomić (Soccer) sa 9 postignuta golova, dok su za najboljeg igrača i golmana proglašeni Nikola Rnić (Soccer), odnosno Stevan Ljubić (Hurricane).

Najbolje ekipe i pojedinci nagrađeni su peharima i plaketama, uz novčane nagrade: Viktor mob – 200.000 dinara, Soccer – 90.000, a Hurricane – 50.000 dinara. Nagradu za ferplej dobila je ekipa Deč.

Organizatori su, pre finalne utakmice, organizovali „pravu brazilsku atmosferu“, a zapaženi nastup imali su i članovi Moto kluba „Ortodox“ iz Šimanovaca.

– Prvi utisci su, zaista, fenomenalni – ne krije zadovoljstvo Andreja Radosavljević, predsednik Organizacionog odbora – Gledaoci su prepoznalinašu ideju i napore da na najbolji način predstavimo futsal kao sport. Imali su priliku da „na delu“ vide, između ostalog, mnoge bivše i sadašnje reprezentativce. Ono što je, ipak, najvažnije je da smo prikupili značajna novčana sredstva, koje ćemo usmeriti na pravu adresu. Koja je suma u pitanju, znaćemo za dan – dva, kada se svedu svi računi. Još jednom se zahvaljujemo opštini Pećinci, mesnoj zajednici Pećinci i svima ostalima, koji su na bilo koji način pomogli organizaciju memorijalnog turnira.

Zahvaljujući mladim sportskim pregaocima iz Šimanovaca, sećanje na Peđu Gajića ne bledi!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.