Mitrovačke odbojkašice odnele pobedu u Subotici!

Ubedljivo najmlađa ekipa u istoriji igranja Superlige Srbije izvojevala je više nego zasluženu pobedu u Subotici. U direktnom okršaju sa puno iskusnijom ekipom (u kojoj je jedan od vođa igre čuvena Mira Komlenović) Mitrovački “vrtić” je pokazao zašto je naj perspektivnija ekipa u ligi jer su dve najmlađe igračice iznele celokupan teret ove pobede. Ana Mihajlović 21 poen i Dunja Grabić 17 poena su sa svojih 15 i 18 godina odigrale takav meč da su se i vrli odbojkaški znalci zapitali ko su ove klinke i odakle su se one pojavile.

Uz njih odskočila je i nova pridošlica, Isidora Berbatović sa 13 poena koja je pokazala da je dolazak u Srem jedan odličan potez. Uz njih, a bez njih, ne bi bilo ništa od ove značajne pobede : Lukić Katarina, Ana Tadić, Vasić Jelena, Mina Dragović, Mina Stanojević, Nataša Narančić, Isidora Egić, Jovana Antić i Sonja Danilović. I naravno, Mira Musulin, prvi trener, koja trpi i usmerava ovu mladost da za par godina ponesu slavu Mitrovačke odbojke.

Nikola Kapric, čovek koji je sebe kao trenera napokon pronašao u ženskoj odbojci glavni je mehanizam u razvoju mlađih igrača. Svaka čast devojke, vidimo se već u sredu na Kup utakmici sa Novim Sadom, pa u subotu sa direktnim protivnikom za opstanak u ligi ekipom Kleka. Biće to dve značajne pobede u nizu, napred Sremice!!!!!!

Podelite na društvenim mrežama

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *