Mitrovačke odbojkašice ostvarile sjajan rezultat

Sjajan rezultat mitrovačkih odbojkašica u nastupu za kadetsku reprezentaciju Srbije na kvalifikacionim turniru za Evropsko prvenstvo koje se održava u Češkoj u julu 2022. godine. U Turskom gradu Belikesiru u konkurenciji još pet reprezentacija (Turska, Bugarska, Rumunija, Grčka i Albanija) naše reprezentativke su osvojile prvo mesto, bez poraza i najavile visok plasman na budućem Evropskom prvenstvu. Među dvanaest veličanstvenih četiri reprezentativke dolaze iz Gradskog ženskog odbojkaškog kluba Srem – Mina Stanojević, Ana Mihajlović, Jovana Antić i Sonja Danilović, što je jedan stvarno nesvakidašnji detalj da iz tako malog grada okosnicu reprezentacije čine naše igračice.

 

Takođe, selektor kadetske reprezentacije Srbije je ujedno i šef stručnog štaba Srema, Mirjana Musulin, koja je na prvom zadatku kao novi selektor pokazala da je pravi izbor za to mesto. Ovim se još jednom potvrđuje da nije slučajno što je zadnji niz godina Srem proglašavan za najuspešniji klub u Sremskoj Mitrovici, a ujedno je i jedan od najorganizovanijih na odbojkaškoj mapi Srbije. Кada pitate rukovodstvo kluba, oni će Vam reći da će tako biti i ubuduće i da će uskoro još neke članice kluba sigurno biti pozvane u druge reprezentativne selekcije.

 

Za ovakav dobar rad sa mladim devojčicama najveće zasluge pripadaju trenerima u klubu . Mirjani Musulin, Кapric Nikoli, Čutović Кatrini i Čutović Milanu kondicionom treneru.

Podelite na društvenim mrežama

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *