Mitrovica dobija turistički info centar!

U okviru projekta “Adrilink” Grad Sremska Mitrovica širi svoje turisticke potencijale. Planom predviđen info centar u gradskom parku pružiće posetiocima ovog grada mnoštvo korisnih informacija.

Grad Sremska Mitrovica, u okviru “Adrilink” projekta dobiće digitalizacijski I info centar što će bitno uticati na širenje turističkog potencijala ovog grada

U sferi povezivanja turizma krajolika Srbije i regiona, Grad Sremska Mitrovicica krupnim koracima napreduje u tehnološkom razvoju. Širenje turima Sremske Mitrovace, kao i najsavremenija digitalna oprema koju će ovaj grad dobiti, obradovao je Mitrovčane.

Digitalizacijski, kao i info centar biće smešteni u samom centru grada, a posetioci će imati pristup savemenim tehnološkim dostignućima kao što su viar naočare i interaktivne table. Takođe, u sklopu ovog projekta, predviđeno je i mesto za prodaju suvenia. Gradonačelnica Sremske Mitrovice istakla je da je ovo samo jedan u nizu projekata u realizaciji u ovom gradu.

Projekat „Adrilink“ trajaće do 2022. godine, a radovi u gradskom parku biće realizovani do kraja ove godine. Za Grad Sremska Mitrovica u okviru ovog projekta izdvojena su sredstva u visini od 200 hiljada evra.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.