„Noć u kući gospodina Kolaka“ 12. maja

Predstava ”Noć u kući gospodina Kolaka” biće odigrana u četvrtak, 12. maja sa početkom u 20:00 časova na Velikoj sceni Pozorišta ”Dobrica Milutinović” u Sremskoj Mitrovici.

 

Pisac: Vladimir Đurđević

Režija: Irfan Mensur

Igraju: Slobodan Boda Ninković, Irfan Mensur i Vladimir Kerkez

 

Pisac Vladimir Đurđević rekao je o predstavi:

 

–Irfan, Boda i Vlada su me naterali da napišem komad o tri luzera.Ponovo.Petnaest godina nakon mog prvog i jedinog takvog,a ujedno i debitanskog komada.

„Ne igraj na Engleze“ je komad o tri antiheroja posle kog muškarci plaču, a ženama ništa nije jasno, “Noć u kući gospodina Kolaka“ je komad o tri antiheroja posle kog muškarcima nije udobno,a ženama sve jasno. Mada, nisam želeo da pojašnjavam bilo šta. Želeo sam da pitam jer svako pozorište, pa čak i ovo malo, kamerno, nepretenciozno, šarmantno pozorište postavlja pitanja – Đurđević objašnjava.Da li u vremenu terora lepote i mladosti, i triumfa forme nad suštinom, laži nad istinom i prava nad pravdom,u vremenu seksa bez ljubavi i pozorišta bez pisca i glumaca,u vremenu u kom se stvari digitalizuju,racionalizuju i banalizuju..da

 

Cena ulaznice: 800 dinara.

Informacije i rezervacije ulaznica: 022/615-115.

NAPOMENA: Ulaznice za predstavu “Noć u kući gospodina Kolaka” su u prodaji od 4. maja, do tada se primaju isključivo rezervacije.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.