Održan fudbalski turnir u Erdeviku!

U Erdeviku je tokom proteklog nedelje održan tradicionalni fudbalski turnir FK „Sloga“. Na ovogodišnjem turniru pored organizatora i domaćina „Sloge“ učestvovali su fudbalski klubovi „Radnički“ iz Sremske Mitrovce, „Budućnost“ iz Salaša Noćajskog i „Hajduk“ iz Divoša.

Prvog dana turnira u četvrtak, 29. jula u prvoj utakimici su se sastali „Radnički“ i „Hajduk“. U regularnom vremenu susret je završen bez pobednika, rezultatom 2:2, tako da se pristupilo izvođenju penala u kojima su uspešniji bili Divošani. Posle izvođenja penala rezultat je glasio 4:5. Ukupno 6:7.

U drugoj utakmici su se sastali domaća „Sloga“ i „Budućnost“. Utakmica je završena pobedom fudbalera „Sloge“ rezultatom 4:2.

Utakmica za treće mesto odigrana je u subotu, 31. jula kada su snage odmerili „Radnički“ i „Budućnost“, a završena slavljem Salaščana koji su ostvarili ubedljivu pobedu rezultatom 4:0.

U finalnoj utakmici sastali su se „Sloga“ i „Hajduk“, a pobedu je odnela domaća ekipa i to rezultatom 1:0.

Za najboljeg igrača turnira je proglašen Miloš Džibrić („Sloga“), najbolji golmaan je Vladimir Vuković („Hajduk“). Za najboljeg strelca proglašen je Miša Mačvanski („Sloga“) i svi oni su nagrađeni novčano i pohvalnicama.

Podelite na društvenim mrežama

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *