Održan koncert Piccolo piano!

Sremska Mitrovica – Info
MITROVAČKE VESTIKoncert „Piccolo piano“
BySremska Mitrovica – InfoPosted on 12/06/2021
COMMENTS
Mališani iz Udruženja za kreativni razvoj dece „Picolo” pravi su primer snažnog uticaja muzike na razvoj brojnih sposobnosti kod dece. Njihova želja za sviranjem i uzbuđenje sa kojim su dočekali ovaj nastup dominiralo je tokom celog koncerta koji su priredili u Galeriji „Lazar Vozarevic“.

Udruženje za kreativni razvoj dece „Piccolo” postoji već 15 godina. Iza sebe ima brojne nastupe, državna i međunarodna takmičenja, ipak kako kažu iz ovog udruženja najznačajniji su oni nastupi na kojima deca pred publikom mogu da pokažu šta su naučila.

U okviru „Piccolo sun festa“, na ovom koncertu nastupilo je 13 malih pijanista a publika je uživala u sjajnim izvedbama i fantastičnim melodijama. Iz Gradske uprave za kulturu I sport Grada Sremska Mitrovica rekli su kako je ovaj događaj od velikog značaja za kulturni razvoj Grada.

U organizaciji Udruženja za kreativni razvoj dece „Piccolo” i uz podršku Grada Sremska Mitrovica ovaj događaj bio je jedinstvena prilika za mitrovacke mališane da pokažu svoje umeće i stečeno znanje iz oblasti muzike.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.