Partizan odneo pobedu nad odbojkašicama iz Srema

U salu Master centra u Zemunu, odbojkašice Partizana Sokerbet, ubedljivo sa Srem 3:0 (26:24, 25:12, 25:13) 76: 49, savladale su odbojkašice SRema iz Sremske Mitrovice.

Utakmicu sa Partizanom igračice Srema trebaju što pre zaboraviti ali i iz nje izvući neke pouke. U ovom meču Srem je pokazao šta u ovom trenutku može a li i šta ne može. Zahvaljujući lošijem početku Partizana i svojoj dobroj igri Sremove igračice su napravile razliku od nekoliko poena 6:11 koju su i pored pritiska Partizana održavale do pred kraj seta. Kada su pri vođstvu 20:22 samo trebale privesti set kraju nekoliko početničkih grešaka i Partizan dobija set 26:24.

Zatim je usledio potpuni raspad u igri. Loš prijem, slaba distribucija lopti, neprecizan napad i za Partizanove igračice su ta dva seta bila rekreacija, lako su ih dobile  praveći već na početku u serijama poena veliku razliku.

Treneri Srema će u narednom periodu morati poraditi na psihičkoj stabilnosti ekipe. Primačka linija jeste veoma mlada ali igračice tog potencijala ne smeju sebi dozvoljavati raspad igre pri svakom većem pritisku protivnika.

Sledeće subote Srem u šesnaestom kolu Super lige Srbije igra na svom terenu protiv trenutnog lidera na tabeli ekipe Železničara iz Lajkovca. Biće to prilika da Sremice protiv najjače ekipe u ligi pokažu da mogu pružiti i više nego što su pružile na ovoj utakmici.

OK Partizan: Božović, Drobnjak, Jakić, Dedijer, Zubac, Krulj, Mitrović, Gajić, Vukomanović, Đukanović, Tomić, trener Zakoč Darko

Srem: Mihajlović, Stanojević, Tadić, Gaćeša, Egić, Lukić, Jeković, Danilović, Dragović, Antić, Berbatović, trener Mirjana Musulin, pom. trener Nikola Kapric

Podelite na društvenim mrežama

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *