Pobeda rukometaša Srema za kraj polusezone

Prvenstvena utakmica sedmog kola Treće rukometne lige Sever „Zapad“

.RK „Srem SM“ — RK „Jugović“ (Kać).Rezultat 38:32 (13:16)

Sudije Radulović Branko i Todorović Milan iz Vrbasa. Delegat Nikolić Mirela iz Novog Sada.

Srem u sastavu: Vučenović Mladen-1, Vukelić Momčilo-3, Savić Branko-5, Pejić Ognjen-10, Nikolovski Stefan-4, Bosančić Nikola, Popović Nikola12, Delić Petar, Drča Dušan-2 i Bakša Vladimir-1.Treneri Krstić Milan i Kozeljac Dejan.

Jugović u sastavu: Skuban Nikola, Andrić Miloš-1, Zac Bogoljub-3, Šišarica Marko-2, Repac Milenko-2, Simin Nikola-1, Blažić Ognjen-2, Maksimović Stefan-2, Simić Rajko-3, Mijatović Luka-13, Đukić Mladen-3 i Stajić Milan.Trener Lončar Miodrag

Bila je ovo poslednja utakmica u prvom delu prvenstva. Rukometaši Srema uspešno su završili ovaj deo takmičenja. Ovom pobedom nalaze se pri vrhu na tabeli. Utakmica protiv Jugovića protekla je u ravnopravnoj borbi sve do petnaest minuta pre kraja kada su domaći kod nerešenog rezultata pogocima Drče prešli u vođstvo.Završnica utakmice u potpunosti pripada domaćoj ekipi koja preko veoma „raspucanih“ Popovića i Pejića povećavaju prednost. Fizički veoma dobro pripremljeni i jaki na terenu „mleli“ su sve pred sobom tako da je trener Krstić u pojedinim momentima morao da umiruje igru i igrače. Sledi pauza u takmičenju a onda od početka naredne godine Srem juriša na sam vrh na tabeli.

izvor: PSC Pinki

Podelite na društvenim mrežama

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.