Pobeda ŽRK “Srem” u 5. kolu Super B lige

Sremska Mitrovica. Peto kolo ženske Super B lige Srbije.ŽRK „Srem“ — ŽRK „Sloga“ (Petrovac na Mlavi).Sudije: Groza Vladimir i Ćosić Miloš iz Pančeva. Konrtolor – Sekulić Milivoj iz Pančeva.

Rezultat 34:33 (18:17)

Ekipa Srema koja je novajlija u ovoj ligi sastala se sa ekipom koja je dugogodišnji član Super lige. Na samom početku utakamice domaća ekipa krenula je silovitim napadima i diktirali su jako brzu igru na parketu.

Odlično pripremljena fizički i psihički za ovaj meč, mlade igračice Srema vodile su po rezultatu ravnopravnu igru.Na poluvreme otišle su sa jednim pogotkom razlike u svoju korist.U drugom poluvremenu igrale su i dalje brzu igru u kontranapadima tako da su u sjajnoj završnici uspele da tesnim rezultatom pobede i to zasluženo.

Srem u sastavu: Čolović Dragana, Petrović-3, Dragana,Stević Milica-3, Miljković Mila, Bakša Andrea, Spasojević Tijana,Petrović Ivana, Paunić Tina-8, Uzelac Nikolina-3, Stefanović Ana-4, Komnenović Tijana-5, Šerfezi Marija-2, Ostojić Tatjana, Ćetković Nataša-6, Kasapović Anja.Treneri Dušan Drča, Saša Kojović, Nataša Gajić.

Sloga u sastavu: Gajić Tamara, Todorović Marija-5, Vratonjić Andrea-1, Radević Dunja-10, Pantović Jovana-4, Savić Sara, Drpa Dijana, Miletić Aleksandra-2, Bogosavljević Dmitra-1, Bogosavljević Katarina, Đorđević Vanja-10, Matić Marija, Škovrić Emilija.Trener Ilić Srđan.

Igrač utakmice – Kapiten ekipe Srema – Komnenović Tijana

Izvor: PSC Pinki

Podelite na društvenim mrežama

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *