Počela rekonstrukcija puteva u Ležimiru

Radovi na rehabilitaciji ruralne putne infrastrukture startovali su u Ležimiru. Početak radova obišao je zamenik gradonačelnice Petar Samardžić i rekao da je prošle godine asfaltirano blizu 15 km putne mreže, uglavnom u ruralnom području, uprkos nepovoljnoj epidemiološkoj situaciji.

Grad Sremska Mitrovica započeo je radove na sanaciji i rekonstrukciji lokalnih puteva, uređenjem tri ulice u Ležimiru, od kojih je jedna već u potpunosti asfaltirana. Vrednost ovog projekta iznosi oko 6 miliona dinara, a završetak radova očekuje se već naredne nedelje.

Zamenik gradonačelnice Petar Samardžić rekao je da je Grad Sremska Mitrovica prošle godine započeo sa rehabilitacijom i rekonstrukcijom lokalnih puteva i samo je tokom 2020. godine, uprkos nepovoljnoj epidemiološkoj situaciji izazvanoj virusom kovid 19, asfaltirano blizu 15 km putne mreže, uglavnom u ruralnom području.

Rada Savić meštanka sela Ležimir rekla je da se rekonstrukcijom ove dve ulice i asfaltiranjem treće ulice, olakšava život meštanima, kao i saobraćaj za kamione za odvoz smeća, za cisterne za mleko, uopšte za putnu komunikaciju.

Zahvaljujući javno-privatnom partnerstvu meštani Ležimira imaće sređene puteve što je dokaz da lokalna samouprava vodi računa i o seoskim sredinama, dodala je Savić rekavši da je na ovaj način poboljšan život meštana.

Podelite na društvenim mrežama

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.