Počeo upis kandidata u Auto školu „RU 022“ u Rumi, obuka startuje u aprilu

Obaveštavamo sve zainteresovane da Auto škola „RU 022“ iz Rume vrši upis novih kandidata koji žele da polažu za B kategoriju.

 

Nova grupa polaznika B kategorije počeće sa teorijskom nastavom u aprilu, a časovi će se održavati u učionici auto škole, na adresi Železnička 20 u Rumi. Nakon odslušane nastave sledi polaganje teorijskog ispita, posle čega kandidati počinju sa praktičnom nastavom, odnosno sa časovima vožnje po Rumi.

 

Pored B kategorije, za koju vlada najveće interesovanje, zainteresovani mogu u Auto školi „RU 022“ da polažu i za motor, tačnije za A, A1, A2 ili AM kategoriju, BE kategoriju, koja im omogućava vožnju automobila sa prikolicom, zatim za C i CE, odnosno kamion, kao i za traktor ili F kategoriju. Kandidati prolaze obuku, a kasnije i polažu na jednom od 13 modernih vozila, koji krase vozni park auto škole.

 

Tokom obuke sa vama će raditi visoko obučeni predavači i instruktori, koji vole svoj posao i umeju da prenesu znanje na najbolji mogući način.

 

Auto škola „RU 022“ ima iskustvo duže od jedne decenije. Zvanično je počela sa radom 5. oktobra 2011. godine, a prve korake u ovom poslu napravili su obukom kandidata za B kategoriju. Vrlo brzo počeli su i sa obukama za A, C i F kategoriju, koje i danas uspešno drže. Auto škola „RU 022“ je danas vodeća u ovoj oblasti na teritoriji Srema, sa više od 1.500 kandidata koji su uspešno položili praktični ispit.

 

Ukoliko želite da se upišete u Auto školu „RU 022“, to možete da učinite lično, na adresi Železnička 20 u Rumi, kao i popunjavanjem onlajn forme na njihovom sajtu. Za sve informacije dostupni su i brojevi telefona 066/478-022 i 022/478-022.

Podelite na društvenim mrežama

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *