Projekcije u Mitrovačkom pozorištu naredne nedelje!

U Pozorištu “Dobrica Milutinović” u Sremskoj MItrovici u ponedeljak, 13., utorak, 14. i sredu, 15. decembra biće održano više projekcija filmova.

Ponedeljak, 13. decembar

18:00 časova – “Enkanto: Magični svet”
20:00 časova – “Nije loše biti čovek”

Utorak, 14. decembar

18:00 časova – “Enkanto: Magični svet”
20:00 časova – “Nije loše biti čovek”

Sreda, 15. decembar

18:00 časova – “Enkanto: Magični svet”
20:00 časova – “Nije loše biti čovek”

Ulaz: 300 dinara.

NIJE LOŠE BITI ČOVEK

Nije loše biti čovek je film po scenariju i režiji Dušana Kovačevića u kome glavne uloge tumače Vojin Ćetković, Branka Katić, Xristina Popović, Gordan Kičić i Nenad Jezdić, dok su u ostalim ulogama Andrija Milošević, Srđan Todorović, Lena Kovačević, Mira Banjac, Milan Gutović i drugi. Muziku je komponovao Momčilo Bajagić Bajaga.

Priča prati profesora klavira Milana (Vojin Ćetković) 5 godina nakon što je njegov kum, nekadašnja pop zvezda Ranko Beli (Gordan Kičić), nestao pod nerazjašnjenim okolnostima. Milan odlučuje da razreši misteriju i konačno sazna šta se dogodilo sa Belim. Ne nalazeći podršku i razumevanje porodice i okoline, Milan razvija prijateljski odnos sa psom lutalicom.

ENKANTO: MAGIČNI SVET

Animirana priča o neobičnoj porodici Madrigali, koja živi skrivena u magičnoj kuc´i u planinama Kolumbije, u divnom i šarmantnom mestu zvanom Enkanto. Magija Enkanta blagoslovila je svako dete u porodici jedinstvenim darom, od super snage do moc´i isceljenja, svako dete, osim jedno – Mirabel. Ali kada otkrije da je magija koja okružuje Enkanto u opasnosti, Mirabel shvata da bi ona, jedina „normalna“ Madrigal, mogla da bude poslednja nada svoje izuzetne porodice.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.