Proslava matura pod organizacijom Sremske Mitrovice!

U okviru proslave maturskih večeri koje organizuje i finansira Grad Sremska Mitrovica, maturanti ovog grada imaće priliku da na poseban način obeleže kraj srednjoškolskog obrazovanja i budu deo jednog nezaboravnog događaja.

Kraj srednjoškolskog obrazovanja predstavlja prekretnicu u životu svakog čoveka.Mitrovački maturanti vredno su radili, postizali željene ciljeve, iskusili prve ljubavi, a maturske večeri predstavljaju jedinstven način da se kraj srednjoškolskih dana kruniše, a sa druge strane, obeleži početak putovanja u odraslo doba.

Kako su počele pripreme za proslavu , na red dolazi i odabir svečanih toaleta maturanata. Izbor je veliki, a devojkama najviše privlače pažnju haljine u kombinaciji sa visokim potpeticama.

Ni mladići ne zaostaju u pripremama. Ponuda svečanih odela je raznovrsna, ipak nekoliko modela se posebno ističu kako omiljeni među mladim Mitrovčanima.

Nakon teške godine u kojoj su mnogi ostali uskraćeni za druženje i izlaske, proslavu maturskih večeri učenici završnih razreda srednjih škola očekuju sa nestrpljenjem. Početkom leta 840 maturanata proslaviće ostvarene uspehe i načiniti prvi korak ka potpuno samostalnom životu.

Pod pokroviteljstvom Grada Sremska Mitrovica, a u organizaciji Gradske uprave za obrazovanje i Gradske uprave za kulturu i sport, ovogodišnje maturske večeri održaće se u hotelu „Srem“ krajem juna meseca.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.