Renoviranje škole „DUŠAN JERKOVIĆ“

Širom rumske opštine se izvode radovi na adaptaciji školskih objekata, pa će tako svi đaci nastavu u novoj školskoj godini pohađati u uređenijem prostoru i sveukupno lepšem školskom ambijentu.

Predsednik Opštine Ruma Slađan Mančić obišao je nedavno, u društvu saradnika, radove na zameni stolarije u OŠ „Dušan Jerković“, koju lokalna samouprava finansira sa 1,7 miliona dinara.

„Pre neki dan su počeli radovi na zameni stolarije. Dotrajalu drvenu stolariju menjamo sa PVC stolarijom, ukupno 21 otvor, što prozori, što vrata, je obuhvaćeno radovima. Moram napomenuti da smo mi ukupno za objekte osnovnog obrazovanja izdvojili 12,5 miliona dinara. U područnoj školi u Žarkovcu je stolarija takođe zamenjena. Danas se završava postavljanje laminata u osnovnoj školi u Grabovcima. Idu radovi u osnovnoj školi u Platičevu, to jest u područnoj školi u Vitojevcima, pa zatim i u Buđanovcima, Nikincima i Hrtkovcima. Očekuje se početak radova u područnim odeljenjima „Veljkove“ škole u Vognju i Stejanovcima. U Muzičkoj školi je završena rekonstrukcija elektroinstalacionih mreža“, izjavio je predsednik Mančić i dodao da je Opština izdvojila novac i za adaptaciju srednjoškolskih objekata.

Podelite na društvenim mrežama

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *