Tradicionalno-humanitarno rekreativna „Trka za srećnije detinjstvo“

Tradicionalno-humanitarno rekreativna „Trka za srećnije detinjstvo“ će se održati u četvrtak, 14. oktobra Glavnoj ulici od 16.00 do 20.00 časova, a saobraćaj će biti zatvoren u delu Glavne ulice od raskrsnice ulica Orlovićeve i Železničke do raskrsnice ulica 27.oktobar i Partizanske (start Trke je ispred pešačkog prelaza kod objekta PU “Poletarac“ u Glavnoj ulici 146, a cilj trke kod Autobuske stanice ispred Gradskog trga u Rumi).

Cilj organizovanja trke je obezbeđenje sredstava za poboljšanje standarda socijalno-ugrožene dece u našoj opštini. Na startu Trke, a sa motom “ Zajednički nam je cilj-dođi na start “ se očekuje oko 300 učesnika, a realizovaće se na već ustaljen način uličnih trka, za 22 starosne kategorije (počev od predškolaca, preko osnovaca i srednjoškolaca), a u slkadu sa merama zaštite od zarazne bolesti COVID-19 sa smanjenim brojem učesnika.

Opštine Ruma je i ove godine generalni pokrovitelj trke, suorganizatori su Savez sportova Opštine Ruma i Atletski klub “Ruma”, a startne brojeve će sponzorisati lokalni donatori,kao i prethodnih godina.

Podelite na društvenim mrežama

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *