Učenice OŠ „Jovan Jovanović Zmaj“ osvojile prvo mesto!

Sremska Mitrovica – Na državnom školskom prvenstvu za devojčice osnovnih škola u Karatašu, devojčice škole “Jovan Jovanović Zmaj” osvojile su prvo mesto.

U finalu su se takmičile protiv škole “Stanislav Sremčević” iz Kragujevca gde su ubedljivo pobedile rezultatom 2:0 u setovima.

Nastavnica Ivona Tumarić rekla je da je izuzetno ponosna na svoje učenice, da su odabir učenica radili na časovima fizičkog i zahvalila se kolegama Joci Kopčiću i Dejanu Kozecu kao i direktoru škole koji je pomogao u odabiru zlatnih devojaka.

Nastavnica je dodala da su sve izabrane devojke odlične učenice i pozvala da se deca što više bave sportom i fizičkom aktivnošću.

Ana Anojčić, učenica Zmajeve škole rekla je da su joj drugarice iz ekipe mnogo pomogle, jer se Ana prvenstveno bavi rukometom, u kojem se takodje takmičila i dodala da je za nju ovo bilo jako lepo iskustvo.

Mihajlović Ana, kapiten ekipe i odbojkašica Srema rekla je da neke devojke nisu imale puno iskustva ali da su se fino snašle i da je sve funkcionisalo kako treba.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.