Uređuje se gradska plaža!

Posetioci na Gradskoj  plaži u Sremskoj Mitrovici ovog leta imaće priliku da uživaju u mnoštvu sadržaja. Pored meke, peščane podloge koja će zameniti šljunak, postavljena je i nova, savremeno opremljena teretana na otvorenom. Takođe, planom je predviđeno postavljanje novog mobilijara za decu, klupa i stolova.

Gradska plaža u Sremskoj Mitrovici već godinama unazad predstavlja idealno mesto za odmor i rekreaciju. Jedno od najlepših kupališta u Vojvodini ovog leta biće daleko bogatije sadržajima u odnosu na prethodne godine što je obradovalo Mitrovčane.

Postavljanje mobilijara, nove klupe i peščana podloga učiniće boravak na plaži još prijatnijim, a nova, savremeno opremnjena teretana na otvorenom omogućiće treninge kako rekreativcima, tako  i profesionalnim sportistima. U okviru uređenja plaže planom je predviđeno  i postavljanje  sportskih rekvizita za najmlađe.

Za ove radove Grad Sremska Mitrovica izdvojio je sredstva u iznosu od 450 hiljada dinara, a ukoliko uslovi budu povoljni, kupališna sezona počeće 10. juna.

Podelite na društvenim mrežama

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *