„Vikend pod koševima“

Narednog vikenda u Sportskoj hali u Donjem Tovarniku biće održan 11. „Vikend pod koševima“, koji organizuje pećinački Košarkaški klub „Srem basket“ pod pokroviteljstvom Sportskog saveza „Razvoj sportova“.

KK „Srem Basket“, na čelu sa trenerom Živkom Misiračom, nastavlja svoju misiju – popularisanje ovog sporta među najmlađima, a po rečima trenera Misirače, dva dana vikenda, 18. i 19. septembar rezervisani su pre svega za druženje pod koševima.

„Prošle godine nismo organizovali ovu zanimljivu sportsku manifestaciju, zbog pandemije i zabrane okupljanja koja je bila na snazi. Prvog dana, 18. septembra, pod obručima će biti mladi košarkaši, 2007. godište: KK Kris koš (Pančevo), KK Jadran (Golubinci), KK Džez Basket (Ruma) i i KK Srem Basket (Pećinci). U nedelju, u konkurenciji će biti mlađi pioniri: KK Partizan (Beograd), KK Stara Pazova, KK Star Basket (Inđija) i KK Srem Basket. Utakmice će se igrati istovremeno na dva terena, a u pauzi između utakmica, organizovaće se takmičenje u šutiranju trojki“ – izjavio je Misirača.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.