ŽKK “Srem” šampion Vojvodine!

U velikom finalu završnog turnira Vojvodine za mlađe pionirke, ŽKK “Srem” je pobedio ekipu ŽKK “Srbobran” rezultatom 43:29 i osvojio titulu šampiona Vojvodine.

Sjajna atmosfera i velika podrška navijača sa tribina davala je veliku snagu košarkašicama “Srema” tokom celog meča. Utakmica je bila veoma dinamična i borbena, sa prelepim potezima, akcijama, trojkama čak i sa preko pola terena. “Sremice” su “ginule” na terenu za svaku loptu. Srbobran se pokazao kao odlična ekipa, tehnički veoma potkovana. Utakmica je opravdala epitet velikog finala i bila je zanimljiva do poslednje sekunde.

Za “Srem” su igrale Popović Nikolina 12p, Milošević Teodora 8p, Balenović Hana 6p, Mirčeta Emilija 5p, Popović Nikolina 4p, Vučetić Lana 2p, Biuković Tijana 2p, Raičević Lena 2p, Pavlović Branislava 2p, Rodić Mila, Panić Staša i Kuzminac Teodora.

Najbolja košarkašica i MVP završnog turnira Vojvodine je Milošević Teodora iz ŽKK “Srem”, a i Grozdanić Ivana iz “Srbobrana” kao drugoplasirana. Za najboljeg trenera u Vojvodini u konkurenciji mlađih pionirki proglašen je Milošević Nikola iz “Srema”. Plakete i medalje igračicama i trenerima uručio je načelnik Gradske uprave za kulturu i sport i bivši košarkaš, Vasilj Ševo. Osvojenim prvim mestom ekipa ŽKK “Srem” je odbranila titulu prvaka Vojvodine osvojenu prošle godine.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.