ŽRK Srem izgubio od Crvene Zvezde!

Beograd. Ekipa Ženskog rukometnog kluba Srem iz Sremske Mitrovice je utakmicom sa beogradskom Crvenom Zvezdom završila takmičenja u Super B republičkoj ligi, koja predstavlja drugi nivo ženskih rukometnih takmičenja.

U prvoj sezoni u ovoj ligi rukometašice Srema su zauzele 7. mesto sa 10 pobeda, 4 nerešene utakmice i 8 poraza osvojivši 24 boda.  To je izuzetan uspeh ovog mladog tima i čitavog kluba. U poslednjoj utakmici sa Crvenom Zvwzdom šansu su dobile i mlađe igračice a utakmica je završena rezultatom  41:33 (19:15). Najbolju igru u ovoj utakmici kao i tokom sezone pružila je  Tina Paunić strelac 11 pogodaka koja je ove sezone najbolji strelac Srema sa preko 150 golova.

Okosnicu ekipe Srema u ovoj sezoni su činile mlade ali veoma perspektivne igračice Tijana Komnenović, Dragana Petrović, Milica Stević, Tina Paunić, Nataša Ćetković, a na jednom broju utakmica je veoma pomogla iskusna Aleksandra Mitić. Svoj doprinos su dale i Ana Stefanović, Dragana Čolović, Marija Šerfezi, Ivana Petrović, Andrea Bakša, Mila Miljković, Anja Kasapović,Tijana Spasojević, Nikolina Uzelac, Jovana Tančik, Jovana Janković. Na nekim utakmicama su igrale i Tatjana Ostojić, Tijana Gvoka, Maša Lešnjak, Jelena Stanić, Marija Rnić, Milica Đukić, Jelena Zečević, Sara Ivošević,

Iskusni tim stručnjaka i trenera koji su postigli ovaj uspeh predvodili su Dušan Drča, Dragan Krstić i  Saša Kojović.

Podelite na društvenim mrežama

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *